92014apr
Office 365 til iPad

Office 365 til iPad

Microsoft lanserte nylig Office for Apple iPad. Det vil i hovedsak si at du kan være like tilgjengelig og kreativ på en iPad som på en PC. Perfekt for deg som reiser mye eller tar deg fri på fredagen for å reise tidligere på hytta.

Opprett Word-dokumenter, regneark eller presentasjoner direkte på iPaden. Delta i videokonferanser eller samtaler via Microsoft Lync.

o365apps

Alle dokumenter som ligger på Sharepoint eller i din OneDrive, synkroniseres automatisk til iPad og du får tilgang på alt du ellers jobber med på PCen. Gjør du en endring i et dokument på iPaden, så oppdateres filene som ligger på PCen din automatisk og omvendt. Selv om iPad lenge har blitt omtalt som et arbeidsverktøy, så mener vi at Office 365 er med på å verdi øke den påstanden ytterligere.

Med 50GB lagring inkludert i skyen, så har du mer nok plass til å sikkerhetskopiere feriebildene dine også. Med noen få trykk, så kan du enkelt dele bilder eller dokumenter med de du ønsker uavhengig av hvor du befinner deg i verden. Kravet er selvsagt at du er tilkoblet internett.


Office 365 er en komplett løsning for din bedrift. Pakken inneholder alle programmene du kjenner fra din tradisjonelle Office-pakke. I tillegg får du Exchange-epost som gjør at e-posten din hele tiden er synkronisert på PC, nettbrett, telefon eller via nettleser. Lync er bedriftenes svar på MSN og Skype. Kommuniser enkelt mellom ansatte og eksterne kontakter med chat, samtaler tale/video og videokonferanser. Sharepoint Online er bedriftens arbeidsplass med prosjektstyring, dokumenthåndtering og at flere kan jobbe med de samme dokumentene samtidig. Inkludert lagring er 50GB, men kan selvsagt utvides mot tillegg i prisen.

Velg en sertifisert partner når bedriften skal opp i skyen. Det kreves kompetanse og god forståelse for hvordan kommunikasjonen fungerer og skal fungere.


Priser er som følger:

Migrering og oppsett:
1-5 ansatte 2990,- eks. mva.
5-10 ansatte 4990,- eks. mva.
10- avtales

Pris pr måned: 149,- eks. mva.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om flytting til Office 365.

Steinar Eriksen – steinar@emsolutions.no – 40492600